Over mij en Stampin' Up!

Eind 2019 kwam ik voor het eerst in aanraking met stempels en papier van Stampin' Up!. Dit gebeurde via Koffie & Kaart, een soort workshop waar je één kaart maakt. Heel leuk om te doen. Ik raakte meer en meer enthousiast over de materialen van Stampin' Up!. Op internet zag heel veel leuke ideeën. Ik ben mee gaan doen met workshops
waar je meerdere kaarten kon maken.
 

Een set stempels met teksten heb ik als eerste gekocht. Deze kon ik mooi gebruiken bij de kaarten die ik al maakte. Daarna een set met afbeeldingen en tekst om mee te stempelen.
Zo leuk! Nu
 ben ik helemaal om en werk met de materialen van 
Stampin’ Up! Ze zijn goed en verzorgd. Mooi op elkaar afgestemd in sets of series. Bestellen is eenvoudig en de levering goed. 
Mijn hobby wil ik graag delen met anderen. Daar komt dit blog uit voort. 

Ik ben onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice.
Dit houdt onder meer in dat ik voor anderen materialen kan bestellen. Dus ook voor jou :-) Laat het me weten als je belangstelling hebt. Wil je naar de website klik kan hier. Daar kun je zelf bestellen.         Wil je meer weten dan kun je mailen naar annecreamarie@gmail.com 

Projecten die ik ook maak zijn doosjes, cadeau-kaarten, boekenleggers, labels. 
Op mijn blog laat ik dit zien.

Over Stampin' Up!

"Stampin' Up! werd in 1988 opgericht en is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in papiercreaties. Zij bieden decoratieve rubberstempels en materialen voor handgemaakte kaarten, papierobjecten, interrieurdecoraties en scrabboekbladen. De producten van Stampin' Up! zijn verkrijgbaar via een netwerk van onafhankelijke verkoopconsulenten, 'demonstrators' genoemd. Onze demonstrators en producten vind je in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oosterijk, Nederland en Japan".

Groetjes, Annemarie
Onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice.



Reacties